Cuina confinada_ Part IV (Florentina)
La Florentina ens va ensenyar a fer un PATÉ D'ALBERGÍNIA que està per llepar-se els dits. A continuació us ensenyem la recepta:
Ingredients per a 4 persones:
-
3 albergínies
-
2 cebes
-
1 tomàquet o bé una cullerada sopera de tomàquet fregit
-
1 pastanaga
-
100 ml d’oli d’oliva
-
1 raig de vi blanc o cava
-
Pernil a talls petits
-
Julivert
-
Sal
-
Pebre
Preparació:
Posar oli a la paella amb la ceba i la pastanaga
tallada petita i sofregir a foc lent i salpebrar.
Després hi afegim el tomàquet i l’albergínia
tallats petits i li posem un raig de vi blanc o cava i el pernil i ho
deixem coure uns 5 minuts aproximadament que faci xup xup. (el vi o
el cava i el pernil és opcional).
Triturar totes les verdures i ja està fet el
paté, al damunt li tirem el julivert ben trinxat i a punt per servir
amb torradetes.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada