Cuina confinada_ Part IV (Florentina)

La Florentina ens va ensenyar a fer un PATÉ D'ALBERGÍNIA que està per llepar-se els dits. A continuació us ensenyem la recepta:


Ingredients per a 4 persones:
  • 3 albergínies
  • 2 cebes
  • 1 tomàquet o bé una cullerada sopera de tomàquet fregit
  • 1 pastanaga
  • 100 ml d’oli d’oliva
  • 1 raig de vi blanc o cava
  • Pernil a talls petits
  • Julivert
  • Sal
  • Pebre


Preparació:
Posar oli a la paella amb la ceba i la pastanaga tallada petita i sofregir a foc lent i salpebrar.
Després hi afegim el tomàquet i l’albergínia tallats petits i li posem un raig de vi blanc o cava i el pernil i ho deixem coure uns 5 minuts aproximadament que faci xup xup. (el vi o el cava i el pernil és opcional).

Triturar totes les verdures i ja està fet el paté, al damunt li tirem el julivert ben trinxat i a punt per servir amb torradetes.




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Poemes confinats 2020 AQUESTA REMOR QUE SE SENT Part VII (Teresa)

Poemes confinats LA VIDA 2020 Part V (Vane)

Poemes confinats 2020 APRENDERAS Part VIII (Florentina)