Cuina Confinada MAGDALENES Part I (Ascensión)

Una altra cosa que ens ha permés aquest confinament, ha estat explorar el món culinari: Postres, primers plats, receptes secretes... en el nostre LABTIC també ha tingut cabuda aquest espai i us mostrarem diferents entrades amb receptes de les persones que han participat aquests dies en els tallers:

L'Ascensión tot i no participar en els video conferencies ens aportava el seu granet de sorra des del grup de Whatsapp aqui teniu una recepta bonissima de Magadales caseres:





Aquesta recepta ja us l'havia presentat, però l'he actualitzat amb noves fotos. Però què grans que són les magdalenes! I què dolentes són les magdalenes industrials... a mi que em perdonin, però és que cada vegada són pitjors... I mira que teníen bona fama antigament, eh? Potser alguns de vosaltres ja us heu acostumat al gust de les magdalenes industrials i per això us proposo que un dia d'aquests entreu en una pastisseria (de les bones) i us compreu una magdalena. Un altre producte d'aquells tan senzills de fer... i que no t'expliques com costa tan de trobar. Les magdalenes industrials no valen res, fan molt bona pinta, sí, però quan les tastes fan aquell gust estrany, entre plàstic i florit. I això és bàsicament pels olis que utilitzen.



Si voleu continuar llegint tota la recepta només heu de clicar aqui:

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Poemes confinats 2020 AQUESTA REMOR QUE SE SENT Part VII (Teresa)

Poemes confinats LA VIDA 2020 Part V (Vane)

Poemes confinats 2020 APRENDERAS Part VIII (Florentina)