Cuina confinada_ Part III (Francesc)

Durant aquest confinament en Francesc ens ha ensenyat com va fer uns CANELONS DE CEPS AMB SALSA DE FORMATGE, que estan per llepar-se els dits.

Aquí us deixem la recepta amb les imatges:

Ingredients:
  • Pasta canelons
  • Ceps
  • Ceba tallada
  • Formatge gruyer
  • Oli
Per la salsa:
  • Daus gruyer
  • 2 lonxes de formatge tendre
  • Caserios
  • Crema de llet
  • Formatge ratllat filato


Preparació:

Bullim la pasta de caneló. Quan estigui bullida l’estenem.
Si agafem ceps secs els remullem amb aigua calenta per escalfar-los.
En una cassola es talla la ceba a talls i es deixa que es faci rossa. Un cop tenim la ceba rossa li tirem els ceps i deixem que es vagi fent a foc lent.


A la pasta estesa li posem un tall de gruyer i els ceps amb la ceba i ho enrotllem.




A continuació fem la salsa de formatges. En una paella hi posem uns quants daus de gruyer, les dues lonxes de formatge tendre, els caserios i la crema de llet, ho anem remenant perquè no es cremi.





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Poemes confinats LA VIDA 2020 Part V (Vane)

Poemes confinats CARRER DE SANT PERE 2020 Part III (Oliva)