Cuina confinada_ Part III (Francesc)

Durant aquest confinament en Francesc ens ha ensenyat com va fer uns CANELONS DE CEPS AMB SALSA DE FORMATGE, que estan per llepar-se els dits.

Aquí us deixem la recepta amb les imatges:

Ingredients:
  • Pasta canelons
  • Ceps
  • Ceba tallada
  • Formatge gruyer
  • Oli
Per la salsa:
  • Daus gruyer
  • 2 lonxes de formatge tendre
  • Caserios
  • Crema de llet
  • Formatge ratllat filato


Preparació:

Bullim la pasta de caneló. Quan estigui bullida l’estenem.
Si agafem ceps secs els remullem amb aigua calenta per escalfar-los.
En una cassola es talla la ceba a talls i es deixa que es faci rossa. Un cop tenim la ceba rossa li tirem els ceps i deixem que es vagi fent a foc lent.


A la pasta estesa li posem un tall de gruyer i els ceps amb la ceba i ho enrotllem.




A continuació fem la salsa de formatges. En una paella hi posem uns quants daus de gruyer, les dues lonxes de formatge tendre, els caserios i la crema de llet, ho anem remenant perquè no es cremi.





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Poemes confinats 2020 AQUESTA REMOR QUE SE SENT Part VII (Teresa)

Poemes confinats LA VIDA 2020 Part V (Vane)

Poemes confinats 2020 APRENDERAS Part VIII (Florentina)