Cuina confinada_ Part III (Francesc)
Durant aquest confinament en Francesc ens ha ensenyat com va fer uns CANELONS DE CEPS AMB SALSA DE FORMATGE, que estan per llepar-se els dits.
Aquí us deixem la recepta amb les imatges:
Aquí us deixem la recepta amb les imatges:
Ingredients:
-
Pasta canelons
-
Ceps
-
Ceba tallada
-
Formatge gruyer
-
Oli
Per la salsa:
-
Daus gruyer
-
2 lonxes de formatge tendre
-
Caserios
-
Crema de llet
-
Formatge ratllat filato
Preparació:
Bullim la pasta de caneló. Quan estigui bullida
l’estenem.
Si agafem ceps secs els remullem amb aigua calenta
per escalfar-los.
En una cassola es talla la ceba a talls i es deixa
que es faci rossa. Un cop tenim la ceba rossa li tirem els ceps i
deixem que es vagi fent a foc lent.
A la pasta estesa li posem un tall de gruyer i els
ceps amb la ceba i ho enrotllem.
A continuació fem la salsa de formatges. En una
paella hi posem uns quants daus de gruyer, les dues lonxes de
formatge tendre, els caserios i la crema de llet, ho anem remenant
perquè no es cremi.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada